AKBANK kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara başvurular aşağıdaki bağlantıdan alınacaktır. Yürütülecek memur personel alımları için yayımlanan kadrolara aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz. Banka memur olmak isteyen adaylar, farklı kadrolardan yapılan bu personel alımlarına başvurular öncesinde bazı şart ve koşulları taşımak durumundadırlar. İlanlara başvuru şartlarını taşımayan ya da taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınamayacaktır.

AKBANK YÖNETİCİ ADAYI
GENEL MÜDÜRLÜK ALIMIEngelli
GİŞE YETKİLİSİ ALIMIEngelli
GİŞE YETKİLİSİ-GÜNEYDOĞU ANADOLU            
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL ANADOLU        
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL AVRUPA        
İNGİLİZCE BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ            
YARI ZAMANLI GİŞE YETKİLİSİ            
YARI ZAMANLI TAKIM ASİSTANI        
ÇAĞRI MERKEZİ
ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ ALIMI

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilan bağlantısını ziyaret ettikten sonra, ilgili sayfadan üye girişi yaparak; ilanlara başvurularını yapabilirler. AKBANK kendi kariyer sayfası üzerinden bu ilanlara başvuruları aldığı gibi, farklı platformlarda da personel alım ilanlarına farklı kadrolarla rastlanabilmektedir. Yürütülen personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların; ilgili başvuru şartlarını taşıdıklarından emin olmalarını önermekteyiz. Ayrıca yapılan başvurularda, adayların daha önceden bankanın yapmış olduğu bir personel alım mülakatında başarısız olmamaları gerekmektedir.

İlan bağlantısı> https://kariyer.akbank.com/Advertisement/AllJobList

İlanları görüntülemek için yukarıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırınız ve ardından enter tuşuna basınız.

BANKA MEMURU ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OL, İLANLAR CEP TELEFONUNA GELSİN!

Uygulamalarımızı indirerek tüm banka memuru alım ilanlarından cep telefonunuza ücretsiz olarak bildirim alabilir, başvuruyu ilk siz yapabilirsiniz. Uygulamalarımızın bağlantıları aşağıdadır.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN