Son zamanlarda ilgi gören ilanlardan olan banka personeli alım ilanlarında, Nisan ayının yeni ilanalrıyla devam ediyoruz. Akbank tarafından yaymlanan ilanlarda, çok farklı kadrolar üzerinden personel alımları yapılacağı aktarılmıştır. Bu ilanlarda engelli personel kadrosuna da alımlar söz konusu olacaktır. Yayımlanan bu ilanlara başvurular alınmaya başlamış olup, ilan süreçleri banka tarafından yürütülmektedir. Olumlu görülen başvurulara geri dönüşler sağlanmaktadır.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

AKBANK resmi web adresi üzerinde yer alan kariyer sayfasından duyurulan ilanlarda, personel ve engelli personel kadrolarına çok sayıda alım yapılacağı aktarılmıştır.  Son başvuru tarihi 31.12.2019 olan bu ilanlara başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerin, aşağıdaki kadrolara göz atması gerekmekte olup, ilgili kadroların başvuru detaylarına dikkat etmelidirler.

KADROLAR

ENGELLİ GENEL MÜDÜRLÜK ALIMI
ENGELLİ GİŞE YETKİLİSİ ALIMI
ENGELLİ ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ ALIMI
GİŞE YETKİLİSİ-GÜNEYDOĞU ANADOLU
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL ANADOLU
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL AVRUPA
İNGİLİZCE BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ
YARI ZAMANLI GİŞE YETKİLİSİ
YARI ZAMANLI TAKIM ASİSTANI
ÇAĞRI MERKEZİ

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Yukarıda ilan kadroları belirtilen alımlarla alakalı duyurular, Akbank resmi web adresi üzerinde yer alan kariyer sayfasından edinilmiştir. Akbank tarafından yayımlanan bu ilanlara başvuru yapmak için aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır. İlanlarla alakalı daha fazla bilgiye bu bağlantı üzerinden erişim sağlayabilir, göz atabilirsiniz.

TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK VE BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

İlan bağlantısı> https://kariyer.akbank.com/Account/login?ReturnUrl=%2f