1948 yılında Adana ilinde kurulmuş ve Sabancı Holding'in sahibi olduğu Akbank müşteri potansiyelini geliştirmek için yeni alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Akbank ilanları Sabancı Holding insan kaynakları bölümü ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamaktadır.

Akbank tarafından hazırlanan ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan ilanlara bakıldığında Akbank'ın 70'e yakın pozisyon için en az lise mezunu çok sayıda memur alımı yapacak. Peki Akbank hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Akbank
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Akbank tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 70'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Kampanya Yönetimi Yönetici Yardımcısı
Gişe Yetkilisi
Gişe Yetkilisi Engelli
Güvenlik izleme Yetkilisi
Makine Mühendisi
Çağrı Merkezi Yetkilisi
BT Anabilgisayar Uygulama Geliştirme Uzmanı
BT Sistem Odası Yetkilisi
Mevsimlik Asistan

Yukarıda belirtilmiş pozisyonlar başta 70'e yakın pozisyon için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Akbank ilan etmiş olduğu 70'e yakın pozisyona memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar istediği pozisyonları inceleyerek uygun gördüğü pozisyonların niteliklerini inceleyerek müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/69LNTw
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ