Akbank bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için 34 farklı kadro ile personel alımı yapacağını açıkladı. Akbank ülkemizde 81 ilde müşterilerine sonsuz kalite sunan ve son zamanlarda büyük kararı alan ve çok sayıda personel ihtiyacı duyan bir bankadır. Akbank açtığı şubelerine veya mevcut kadro sayısındaki azalmalar sonucunda bünyesine yeni personel alımı için karar aldı. Hatta bu yönde kendi bünyesine ait kariyer sitesi bile kurdu ve başvuruları Online almaya başladı.

İşin Olsa ekibi olarak derlediğimiz bu haberimizde sizlere Akbank personel alımları hakkında bilgiler paylaşacak ve alım yapılacak 34 kadronun bilgisini vereceğiz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Akbank Türkiye genelinde bulunan şubelerine 34 farklı pozisyon ile alım yapacak. Alımlar tam zamanlı veya yarım zamanlı yapılıyor. Başlıca alım yapılacak pozisyonlar ise, Yarı zamanlı gişe yetkilisi, farklı bilişim alanında pozisyonlar, Engelli ve diğer adaylar için genel başvuru ilanları ve uzman kadrolarına alım yapılıyor. Aşağıda alım yapılacak pozisyon ve il bilgisin ulaşabilirsiniz.

KİMLER BU POZİSYONLARA BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Adaylardan bu yönde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Şubelerde veya müdürlüklerde verilen görevi zamanında ve verimli teslim etmek, Disiplinli , Güler yüzlü olmak, her zaman müşteri odaklı ve müşterilere güler yüzlü olmak, En az lise mezunu, Ön Lisans mezunu veya lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak, Banka tarafından belirtilen yaş aralığında olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına hemen başlayabilirler. Söz konusu ilanlar Akbank kariyer sitesi üzerinde ilan edilmiş olup son başvuru tarihi ile herhangi bilgi verilmemiştir. Banka yeterli sayıda başvuru yapıldığında ve başvurular içerisinden istediği elemanı bulduğunda ilanı kapatmaktadır. Bu sebeple adaylar başvurularını çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Adresi: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster/Index#paginator

DİĞER BANKA PERSONEL ALIMLARI BURADA