Kamuya ve bağlı kuruluşlarına memur personel alımları yapılırken; banka memuru personel alımları da gerçekleştirilmektedir. 5 kamu bankasından ikisi, banka personeli memur alım ilanı yayımlamış durumda. Yayımlanan bu ilanlara başvurular alınmaya başladı ve başvuru koşulları kamuoyuna duyuruldu. Banka memuru alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler için gerekli başvuru koşulları ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabilmektedir.

BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli olabilmek için başvuru yapacak adayların taşıması gereken genel başvuru koşulları ve ortak özellikleri; T.C vatandaşı olunması, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, sağlık problemi bulunmaması,takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, ifade ve muhakeme yeteneklerinin yüksek olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, temsil yeteneği yüksek olması, dış görünüşüne dikkat etmesi, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması şeklinde özetlenebilmektedir. Başvuru yapacak adayların; daha önce ilgili bankalar tarafından yapılan personel alım süreçlerinde sözlü mülakat sınavlarında başarısız olarak elenmiş olmaması gerekmektedir. Bunun dışında ek niteliklerin karşılanması, başvuruların yapılabilmesi adına yeterli olmaktadır.

HANGİ BANKALARA ALIM YAPILIYOR? DİĞER ŞARTLAR NELER?

Vakıfbank bünyesine müfettiş yardımcılığı pozisyonundan alım yapılmaktadır. Bu pozisyon için 4 yıllık üniversite mezunu olunması istenmektedir. İlana başvurular bankanın resmi web adresi üzerinden erişilebilmektedir. Halkbank ise servis görevlisi kadrosuna alım yapmaktadır. Bankalarda gişe personeli, banko görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak bu kişilerin lisans bölümlerinden mezun olması istenmektedir. Halkbank ilan metni için tıklayınız.

TÜM BANKA MEMURU VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ