Ziraat Katılım Bankası tarafından güncel personel ve memur alımı açıklamaları yapıldı. Açıklamaya göre banka bünyesinde hizmet verecek, bankanın çeşitli illerdeki şubelerinde görev yapması üzerine 80 personel ve memur alımı yapılacak. Banka tarafından yapılan ilan açıklamasının detaylarında, alınacak kişilerden 60 kişinin idari alanda, 20 kişinin ise Mühendislik bölümü lisans mezunu olma koşulları taşıyacağı bilgisine ulaşıldı. Başvurmak isteyen kişiler başvurularını Anadolu Üniversitesi “sinavbasvuru.anadolu.edu.tr” internet sitesi üzerinden üyelik yapılarak iletecek.

Adaylarda Aranan Şartlar

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak,
  • Üniversitelerin ve yüksekokulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.
  • Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

Ödeme ve Başvuru Süreci

Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir:

Başvurular 04 Ocak 2022 - 21 Ocak 2022 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

Başvuru formu aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi’ne eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Sınava başvuracak adaylar, Üniversite tarafından belirlenen sınav maliyeti olarak 280 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında Üniversite’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

Adaylar tercih ettikleri sınav merkezinde sınava gireceklerdir.

Başvurusu kabul edilen adaylar sınav yeri ve saatini bildiren “Sınav Giriş Belgesi”ni 14 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numaralarını girerek alabileceklerdir.

Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak ve çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.