Vakıfbank Personel Alımı Yapacak mı? Doğrusu nedir?

Kamu bankalarından Ziraat Bank, Halkbank ve VakıfBank 2020 yılında personel kadrolarına yeni istihdamlar sağlamıştır. Son olarak Halkbank ile Ziraat Bank, müfettiş, denetmen, gişe görevlisi kadrolarında personel alımı yapmak için sınavlar açıkladı. Bu sınavları Anadolu Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirildi ve adaylar yazılı sınavdan başarılı olmaları ile mülakat sınavına katıldılar. Halkbank ile Ziraat Teknolojiye istihdamlar için değerlendirme süresi halen devam ediyor.

Vakıfbank yeni personel alımı yapılacak mı?

Vakıfbank personel alımı başvurulaırnı insan kaynakları aracıyla online olarak almaktadır. Vakıfbankta görev yapmak isteyen ve Vakıfbank'ta kariyer fırsatlarından yararlanmak isteyenler için özgeçmiş oluşturma Platformu açılmıştır. Hangi kadrolar için başvuru yapılabilecek? Memur, uzman, mali analist yardımcısı, müfettiş yardımcısı kadrolarında görev almak isteyenler için online başvuru yapılmaktadır. Resmi intrernet sitesi olan kariyer.vakifbank.com.tr adresine üye olmak, ardından üye girişi yaparak eğitim bilgileri, iş tecrübe bilgileri, iletişim bilgileri ile tüm özgeçmiş bilgilerini doldurmak şartı ile başvuru iletilebilecek. Bazı yazı basında yer alan haberlere göre Vakıfbank tarafından yeni ilan açıklandığı şeklinde aktarılmaktadır.

Doğrusu Nedir?

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden https://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127 iş başvuru ve öz geçmiş gönderme sayfası bulunmaktadır. Adayların internet üzerinden göndermiş oldukları başvuru formları bankanın insan kaynakları sayfasında toplanmaktadır. Şubelerde herhangi bir kadroda ihtiyaç olması durumlarında başvuru yapan ve şartları taşıyan kişiler değerlendirme sürecine dahil edilmektedir. Bu süreç henüz kısa bir zaman diliminde olmamaktadır. Vakıflar Bankası yeni bir ilan açıklamamıştır. Herhangi bir kadroda başvuru alacağını ilan etmemiştir. Bu sebeple bazı yazılı basında çıkan Vakıfbank yeni personel alımı yapıyor haberleri doğru değildir.  4 Maaş ikramiye ödemesi kaynağı belli olmadığı anlaşılmaktadır.

4 MAAŞ İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

Herhangi bir iş arayışında bulunan meslek edinmek isteyen adaylar doğru bilgiye ulaşmak istemektedirler. Adayların; "Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak? 4 maaş ikramiye ödenecek? Başvurular başladı" gibi kaynağı belli olmayan haberlere itimat etmemelerini rica ediyoruz. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaları dikkatke takip etmeleri doğru olacaktır. İşin olsa sitesinden bizde resmi açıklamaları an bean aktarmaya devam ediyoruz. Bizi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim