Banka memuru alımı ilanı 2023 Vakıfbank yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 2023 yılı memur alımı gerçekleştirilecek. Vakıfbank Memur alımına başvuru süreci başlamıştır. Buna göre Vakıfbank memur alımı sınav ile gerçekleştirilecek. Memur alımları İstanbul Genel merkeze ve Türkiye geneli farklı şubelerde görevlendirilmek üzere kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Vakıfbank 2023 yılı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Vakıfbank bünyesindeki eksikliği gidermek üzere,

  • BT Müfettiş Yardımcısı,
  • Müfettiş Yardımcısı,
  • Kontrolör Yardımcısı,
  • Uzman Yardımcısı,
  • Memur,

kadrolarında Vakıfbank Memur alımı gerçekleştirilecektir.

Banka Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Vakıfbank bünyesindeki eksikliği gidermek üzere yayımlamış olduğu ilan için adaylardan genel ve özel nitelikler talep etmektedir. Bu yönde genel ve özel olarak;

Genel Başvuru Şartları Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Vakıfbank'ta çalışırken herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması ve Daha önce banka tarafından yapılan sınavlardan birine katılmış olup Mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına enge olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak"  gibi şartlar aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Vakıfbank adaylardan Özel olarak, Yaş, Eğitim ve İkamet şartı aranacak.

Yaş Şartı Nedir?

Adayların Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayının ilk günü itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak gereklidir. Yani 01 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak gereklidir.

İkamet Şartı:

Uzman Yardımcısı kadrosu için İstanbul'da ikamet ediyor olmak gereklidir. Memur kadrosu için ise kılavuzda belirtilen şehirlerde ikamet ediyor olmak şartı aranacak.

Ayrıca Müfettiş Yardımcısı/BT Müfettiş Yardımcısı/Kontrolör Yardımcısı unvanı için ikamet şartı aranmamaktadır.

Eğitim Şartı:

Vakıfbank İlgili kadrolarda memur alımı için adayların en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olması gerekmektedir.

Vakıfbank Memur Alımı Başvurusu Ne Zaman Yapıldı?

Vakıfbank bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı başvurularını 16 - 28 Ocak 2023 tarihleri arasında " https://vakifbank.istanbul.edu.tr " adresinden aldı.

Başvuru Sonuçları Bekleniyor!

Vakıfbank Memur alımı için sınav sonuçları Şubat ayında duyurulacak. Buna göre, Adayın Sınava Gelirken Yanında Getirmesi Gereken Belge ve Gereçler: Sınava başvurusu kabul edilen adaylar, 13.02.2023 - 18.02.2023 tarihleri arasında, İstanbul Üniversitesi’nin https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet sitesinden “Sınav Giriş Belgesi”ni alabileceklerdir.