Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında 500 farklı şubesi ile binlerce müşteriye hizmet vermekte olan Türk Ekonomi Bankası TEB kaliteli bankacılık anlayışı ile mutlu müşteriler kazanmaya devam etmekte olup yeni yaptığı kampanyalar ile de müşteri hacmini geliştirebilmektedir.

Aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Türk Ekonomi Bankası TEB bu alımdaki personelleri şubelerine ya da genel müdürlüklere yönlendirmektedir. Yeni ilanlara bakıldığında Türk Ekonomi Bankası TEB'in banka memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Türk Ekonomi Bankası TEB çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre kobi müşteri ilişkiler yöneticisi, aktif satış temsilcisi, stajyer, kurumsal krediler tahsis yöneticisi, kurumsal firmalar kredi analiz yöneticisi, şube asistanı, işletme müşteri ilişkiler yöneticisi, engelli şube asistanı, tarım müşteri ilişkiler yöneticisi, garaj amiri, satış destek yetkilisi vb. gibi kadrolar için banka memuru ataması yapılmaktadır. Peki adaylardan aranan şartlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Ekonomi Bankası TEB kendi bünyelerinde görev yapmak üzere yukarıda verilen kadrolar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların pozisyonlara göre değişiklik gösteren asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için aranan tecrübe şartına sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Türk Ekonomi Bankası TEB bünyesinde görev yapmak isteye adayların hemen tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/sgKPe1 linkini yapıştırması ve enter tuşuna basması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm kadrolar görebilir ve başvurularını da tamamlayabilir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim