Karatay Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Karatay Belediyesi bünyesindeki eksikliği tamamlamak üzere KPSS puanı ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamındaki nitelikler aranacak. Peki Zabıta Memuru alımı başvuru şartları nedir? 

KADRO BİLGİLERİ:

Karatay Belediyesi 15 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bu kapsamda;

Lisans Mezunu: 8 kişi alınacak. Adaylardan, Yerel Yönetimler, İşletme/İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, İktisat, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi lisans Programlarının birinden mezun olmak şartı aranır.

Ön Lisans Mezunu 7 Zabıta Memuru alımı yapılacak olup adaylardan, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler(Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans Programlarının birinden mezun olmak şartları aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Karatay Belediyesi adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Karatay Belediyesi zabıta memuru alımı için başvurular 10 AĞustos 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 14 Ağustos 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen istenen belgelerle İlgili belediye'ye yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek Buraya Tıklayınız.