Kamu Bankası memur alımı için ilana çıktı. İşin Olsa ekibi olarak ilk olarak sizlerle biz paylaşmıştık. Alım sürecinin başlamasından sonra başvuru kılavuzu yayımlanarak tüm Banka Memuru alımı ilanlarının detayları belli oldu.

Halkbank 2022 Yılı Personel Alımı Kontenjan Belli Oldu!

Halkbank 2022 yılı personel kadrosu açıklandı. Yayımlanan ilana göre Halkbank İstanbul ilinde görevlendirmek üzere "Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı " karosunda " Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı" birimine 150 Memur alımı yapılacak.

Sınava Başvuru Ücreti Belli Oldu!

Halkbank personel alımı için başvuru yapan adaylar sınava katılacak. Sınava katılmak isteyen adaylar 150 TL sınav ücretini ödemeleri gerekmektedir. Adaylar sınav ücretini başvuru öncesi yatırmaları gereklidir. Sınav ücretinin yatırma işlemlerinden sonra 1 saat sonra başvuru yapılabilir.

Kimler Banka Memuru Alımına Başvuru Yapabilecek?

Halkbank memur alımı başvurusu için genel olarak " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Yaş Şartı: 01.01.1993 ve sonrası, 01.01.2004 öncesi doğumlu olmak

Eğitim Şartı: Aşağıdakiş bölümlerden en az dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Halkbank memur alımı başvuruları 6 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç , 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.00’ye kadar, başvuru yapılması gereklidir.

Başvuru Adresi: https://sinav.yildiz.edu.tr/

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim