İş Bankası Personel Alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Banka Personeli Alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde İş Bankası KPSS Şartı olmaksızın Mühendis alacak.

Bankanın Kariyer adresi üzerinde yayımlanan ilana göre İş Bankası tarafından düzenlenecek Online sınav ile Çevre Mühendisi alımı yapılacak. Peki Kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan nitelikler nelerdir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İş Bankası adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce banka tarafından yapılan Mühendislik sınav aşamasında kalmış olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Çevre Mühendislerimiz Bankamızda Uzman Yardımcısı unvanıyla çalışmaya başlayacaktır.
  • 03.05.2021 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (03.05.1991 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)
  • Çevresel ve sosyal etki alanındaki politikaların geliştirilmesi,
  • Sürdürülebilirlik raporlamalarına destek verilmesi,
  • Çevresel yasal düzenlemelerin, ulusal ve uluslararası standartların ve iyi uygulamaların takip edilerek Bankamız özelinde uyarlanması,
  • Pozitif çevresel ve sosyal etki yaratacak ürün, hizmet, proje ve uygulama geliştirilmesi,
  • Finansman talebi bulunan yatırımların çevresel ve sosyal etkilerinin değerlendirilmesi,
  • Finanse edilen yatırımlarda öngörülen çevresel risklerin periyodik olarak takip edilmesi ve bu çerçevede yapılacak saha ziyaretlerine katılım sağlanması
  • Ulusal ve uluslararası çevre mevzuatına hakim olunması,
  • Sorumlu bankacılık faaliyetleri ve sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında yerel ve uluslararası muhataplarla düzenlenecek toplantı / konferans gibi organizasyonlarda Bankamızın temsil edilmesi konularında görev almak istiyor ve bu alanlarda tercihen 3 yıl tecrübeli olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İş Bankası Mühendis alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 31 Mart 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Bu yönde adaylar başvurularını sadece e cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden başvuru yapılabilecektir.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/Documents/iste-kariyer/Cevre_Muhendisi_2021.pdf

İlgili bağlantıyı kopyalayarak ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.