İş Bankası geçtiğimiz haftakarda yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere en az lise mezunu personel alımı yapacağını ifade etmişti. İş Bankası Alımları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Adaylara ilan yayımlandığında bilgi vermiştik ve şimdi de ilanın başvuruları sona ermeden önce henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak birkez daha sizlerle ilgili ilan hakkında detayları paylalacağız.

ALIM YAPILACAK İLLER NEDİR?

İş Bankası farklı illerde olmak üzere şoför alımı yapacağını belirtmişti. Bu bağlamda 4 farklı şehir için alım yapılacak olup, alımlar, İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Zonguldak illeri için yapılacak. Ancak Şoför alımı için sınav sadece İstanbul ilinde TUTOM (Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi) gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İş Bankası personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı ve artık başvuru sürecinde son günlere geldik. Bu bağlamda adaylar ön başvurularını en geç 31 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İş Bankası resmi internet adresi olan cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACA?

Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucu sadece uygun bulunan adaylara, 2 Ağustos 2019 Cuma günü sürece ilişkin davet gönderilecektir. Alım sürecinin tüm aşamaları sonucunda başarılı bulunan adaylara, kadro olanakları doğrultusunda görev teklifi yapılacaktır. İlgili duyurular sadece cv.isbank.com.t adresinde yapılmaktadır.

HENÜZ BAŞVURU YAPMAYANLAR İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak,
  • Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini 06.08.2019 tarihi itibarıyla tamamlamış olmak,
  • 6 Ağustos 1991 ve sonrasında doğmuş olmak,
  • İstanbul, İzmir, Gaziantep, Zonguldak illerinde ikamet etmek ya da bu illerde ikamet edebilecek olmak,
  • Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak,
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak,
  • Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak,
  • Daha önce, Banka tarafından yapılan Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) işe alım sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,

Özel olarak Şoför pozisyonu için ise adaylardan,

  • 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmak,
  • SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak,
  • 06.08.2021 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak.

Şartları aranmaktadır. Adaylar detaylı bilgiyi İş Bankası resmi internet adresi üzerinden alabilirler.

Editör: TE Bilisim