İş Bankası Personel alımı ilanları yayımladı. Kasım ayı içerisinde alınacak Personel Alımı başvuru ilanına göre İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 7 farklı alanda Banka Personeli Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak. Peki adaylardan aranan nitelikler nedir? Kadro bilgisi nedir?

7 Alanda Personel Alımı Yapılacak Alanlar:

Banka 7 farklı kadrı ile Sistem uzmanı alacak. Alım yapılacak alanlar;

  • Veri Uzmanı
  • Siber Güvenlik Uzmanı
  • DevOps Mühendisi
  • Bulut Bilişim ve Platform Mühendisi
  • İletişim ve Ağ Yönetimi Mühendisi
  • Bilgi Sistemleri İç Kontrol Uzmanı
  • Veritabanı Uzmanı

Başvuru Şartları ne Olacak?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen mühendislik, istatistik, aktüerya, ekonometri, matematik, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerden en geç 01.01.2022 itibarıyla mezun olmak.

01.01.2022 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.( 1 Ocak 1992 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

Çok iyi derecede İngilizce bilmek ve değerlendirme sürecinde yapılacak yabancı dil testinde gerekli başarıyı göstermek. Açıklama penceresinde yer alan ve 31.05.2022 tarihine kadar geçerliliğini koruyan sertifikalardan birisine sahip olanlar yabancı dil testinden muaf tutulur.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2022 Ağustos ayına kadar tecil ettirmiş olmak.Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2021 Kasım ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Bankamızın yaptığı Sistem Uzmanı değerlendirme merkezi aktiviteleri veya herhangi bir mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Sistem Uzmanı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İş Bankasına Personel alımları sadece İnternet'ten yapılacaktır. Bu yönde Banka Personeli alımı ilanına başvurular Kasım ayı içerisinde yapılacak. Başvurular ise sadece İş Bankası kariyer portalı üzerinden sisteme üye olunarak yapılacak. Adayların başvurularının uygun görülmesi durumunda e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

İş Bankası Personel Alımı Detayları Burada: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/sistem-uzmani-alimi-2021SIS3