İş Bankası Memur alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz günde yayımlanmış olan memur alımı ilanı ile İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yılın yarısından sonra yeni ilanlar yayımlamaya başladı. Söz konusu ilanlara göre İş Bankası KPSS Şartı olmaksızın 4 fakrlı şehirde görevlendirmek üzere Memur Alımı yapılacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek olup ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

4 Şehir İçin Yeni Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

İş Bankasından gelmiş olan duyuruya göre Banka Memur Alımı;

  • İstanbul,
  • İzmir,
  • Antalya,
  • Bursa,

şehirlerinde olmak üzere Kurumsal Şubelerimizde, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışacak Uzman Yardımcısı alımı yapılacaktır.

İş Bankası Uzman Yardımcısı Görevleri Nedir?

İş Bankasında görev yapmak üzere alnacak "  Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi-Uzman Yardımcısı" kurumsal nitelik ve boyutlardaki firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak üzere Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yaparlar. Müşterinin ihtiyaçlarını, içinde bulunduğu sektörün dinamiklerini, müşteriye özgü özellikleri, müşterinin faaliyet, yatırım ve stratejilerini anlayarak yaptığı analizler sonucunda, müşterinin risk/getiri tercihlerini ve ihtiyaçlarını tespit eder; piyasalardaki gelişmeleri izleyerek bunların müşterinin finansal portföyüne olan etkisini gözetir, müşterinin risk ve kazanç düzeyindeki değişimleri inceler. Yönettiği müşteri portföyünün karlılığını yükseltmek, yatırım portföylerindeki revizyonları gerçekleştirmek üzere çalışmalar yürütür.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Söz konusu Uzman Yardımcısı alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet şartı olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durumu olmamak " gibi şartlar aranacak.

Yaş Şartı Nedir?

18.06.2023 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.(18 Haziran 1993 ve sonrası doğanlar başvurabilecektir.)

Eğitim Şartı Nedir?

İş Bankası Memur alımı için adayların en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş olmaları gereklidir. İş Bankası bu yönde memur alımı ilanı içerisinde mezun olunması gereken bölümleri tablo şeklinde sıralanmıştır.

Yabancı Dil Şartı!

İngilice sınavından puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İş Bankası Memur alımı için adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştirecekler. Bu yönde ilan için süreç 18 Eylül 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Haziran 2023 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Başvuru Adresi: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/kurumsal-musteri-iliskileri-yoneticisi-uzman-yardimcisi-2023UZY10

Editör: TE Bilisim