İller Bankası personel alımı ilanı yayımlandın. 19 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre İLBANK Personel Alımı kapsamında bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Sözleşmeli personel alımı yapılacağı Açıklanmıştı. Bu kapsamda İLBANK bünyesine 400 kişinin istihdamını sağlayacak. Başvuru süreci Bugün ( 19 Aralık 2022 ) itibari ile başlamış olan ilan için detayları sizlerle paylaşacağız.

İşin Olsa ekibi olarak aldığımız ger dönüşler sonrasında adayların başvuru formuna ulaşamadıklarını öğrendik ve sizler için başvuru detaylarını aktaracağız.

400 Sözleşmeli Personel Alınacak!

İLBANK yayımladığı ilan ile

  • 108 Yönetim Personeli,
  • 64 Büro Personeli,
  • 13 Mimar,
  • 2 Peyzaj Mimarı,
  • 3 Şehir Plancısı,
  • 48 Tekniker,
  • 162 Mühendis Mühendis,

alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca ilgili ilana göre İLBANK Personel alımları 18 farklı şehirde gerçekleştirilecektir.

Başvurular Bugün Başladı!

İller Bankası Personel Alımı başvurular Bugün ( 19 Aralık 2022 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 03 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İnternet ortamında yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecekler?

İLBANK personel alımına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca alanına göre eğitim nitelikleri ve KPSS Şartıda aranacaktır. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar için geçerli olup başvuru şartları ve ilanın tüm detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLBANK 400 PERSONEL ALIMI DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/iller-bankasi-ilbank-2023-yili-400-sozlesmeli-personel-alimi-h43457.html

BAŞVURU YAPACAK KADIN ERKEK ADAYLAR İNSTAGRAMDA! SENDE KATIL

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İLBANK Personel Alımına Nasıl Başvuru Yapılacak?

İLBANK 400 sözleşmeli personel alımına başvuru için adayların öncelikle belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Buna göre, başvurular İller Bankası resmi İnternet adresi üzerinde bulunan İş Talep Formunun doldurulması ile elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin İstenen Yüklenmesi Gereken Belgeler:

JPEG formatındaki 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğraflarını da ekleyerek,

I) Yükseköğrenim diplomasının veya mezuniyet belgesinin,

II) Eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denkliğinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edildiğini gösterir belgenin, bu ilanda yer alan bölümlere denkliği yetkili makamlarca kabul edilen alanlardan mezun olanlar da denklik belgesinin,

III) Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olanlar buna ilişkin belgesinin,

JPEG formatındaki fotoğrafını yüklemek zorundadır.

Elektronik Başvuru Formu Ekranı: https://www.ilbank.gov.tr/personelbasvuru/login

Karşınıza böyle bir ekran gelecektir. Buradan Sisteme kayıt olarak başvurularınızı ilgili adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA