İLBANK ( İller Bankası ) personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Banka Sözleşmeli Personel Alımı ilanına göre farklı şehirlerde olmak üzere 18 ayrı şehirde 400 Banka Personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu Kapsamda Banka bünyesine alacağı adaylar için başvuru işlemleri sona erdi. Adaylar Bankadan gelecek duyuru ile Sınava katılacaklar. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere İLBANK Personel alımı hakkında başvuru işlemleri sonrası işlemleri aktaracağız

400 Banka Personeli Alımı Kontenjanları Nedir?

İLBANK 18 farklı şehirde olmak üzere " Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van " illerinde sözleşmeli 400 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ise,

  • 162 Mühendis Mühendis,
  • 13 Mimar,
  • 2 Peyzaj Mimarı,
  • 3 Şehir Plancısı,
  • 48 Tekniker,
  • 108 Yönetim Personeli,
  • 64 Büro Personeli,

Ayrıca Mühendis ve Tekniker kadrolarında kendi içlerinde Dallara ayrılmaktadır. 

BAŞVURU YAPMIŞ VE SONUÇLARI AÇIKLANAN ADAYLAR İNSTAGRAMDA! SENDE KATIL

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

Başvuru Değerledirmesi Nasıl Yapıldı?

Adyalar başvurularını KPSS Puanı ile gerçekleştirdiler. Bu kapsamda İLBANK yapılan başvuruları inceleyerek onaylanmış olan başvuruları KPSS Puan sırasına alarak yapılacak değerlendirme ile en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile Kadro sayısının 5 katı kadar aday KPSS puan sırasına göre değerlendirilecektir. 

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

İLBANK 400 Personel alımı için az önce gelmiş olan duyuruya göre sonuçlar duyuruldu. Buna göre Adaylar belirli tarihleri içerisinde Sınava katılacaklar. Lisans ve Lisans seviyesinde belirlenen başvuru sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

İki Farklı Grupta Sonuçlar Açıklandı!

İLBANK personel alımı sonuçlarına göre İki farklı Grupta sonuçlar duyuruldu. Bu kapsamda 1. Grupta Lisans mezunu kadrolar ve 2. Grupta Ön Lisans mezunu adayların sonuçları duyuruldu. Ayrıca ilgili sonuç listesinde sınav tarihleri ve saatleri yer almaktadır.

1. Grup Lisans  Kontenjanları:

Çevre Mühendisliği (Lisans), Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Lisans) Endüstri Mühendisliği (Lisans), Harita Mühendisliği (Lisans), İnşaat Mühendisliği (Lisans), İnşaat Teknikerliği, Jeofizik Mühendisliği (Lisans), Jeoloji Mühendisliği (Lisans), Kimya Mühendisliği (Lisans), Makina Mühendisliği (Lisans), Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği (Lisans), Mimarlık (Lisans), Peyzaj Mimarlığı (Lisans), Şehir Ve Bölge Planlama (Lisans)

2. Grup Ön Lisans-Lisans kadrosu:

Adalet Meslek Yüksekokulu (Önlisans), Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Ve Yazılım Mühendisliği (Lisans), Bilgisayar Teknikeri, Büro Personeli, Elektrik Teknikerliği, Harita Kadastro Teknikerliği, Yönetim Personeli, Makine Teknikerliği

Sözlü Sınav Ne Zaman Yapılacak?

1 Grup ve 2. Grup sözlü sınavları 16 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak ve 10 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecektir.

KPSS Taban Puanlar Kaç?

Yapılan Açıklamaya Göre İLBANK 400 personel alımı için KPSS Taban puan Van'da 79,27971 puan ile olmuştur. Tavan puan ise 100 Tam Puan İle Yönetim Personeli kadrosunda genel Müdürlükte atama yapıldı. Adaylar sözlü sınav sonucunda kesin atama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Grup I BAŞVURU SONUÇLARI

Grup II BAŞVURU SONUÇLARI