Türkiye Halkbank lise mezunu 2 yıllık ön lisans mezunu ile Lisans mezunu adaylara yönelik olarak bankacı alımı gerçekleştirilecektir. 2020 Halkbank personel alımı ilanına göre banko hizmetleri asistanı bilgi teknolojileri Müfettiş Yardımcısı bilgi teknolojileri iç kontrolör yardımcısı Müfettiş Yardımcısı iç kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı kadrolarında istihdam edeceği personel alımı için Anadolu Üniversitesi üzerinden başvuru yaparak 8 Ağustos 2020 tarihinde sınav gerçekleştirilecektir. Başvurular 29 Haziran ile 12 Temmuz tarihler arasında yapılabilecek.

BANKO, SERVİS ASİSTANI ALIMI;

Servis asistanı banko hizmetleri asistanı işe alım sınavı için adayların T.C. vatandaşı olmaları 1 Ocak 1990 yılı ve sonrası doğmuş olmaları erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da 31 Aralık 2020 tarihine kadar tecil ettirmiş olmaları sağlık şartlarını taşımaları ve Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya engel herhangi bir durumun olmaması eğitim şartlarında üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmaları alım yapılacak olan illerde ikametgah etmeleri gerekmektedir.

Banko Hizmetleri Asistanı(Servis Asistanı) ilanı

MÜFETTİŞ, UZMAN, KONTROLÖR ALIMI;

Müfettiş yardımcılığı alımları için ve iç kontrolör alımlarına yönelik başvuru şartlarında kotrolör yardımcısı alımında 1 Ocak 1993, müfettiş yardımcısı alımında ise 1 Ocak 1992, yüksek lisans mezunları için 1990 doğumlu olmaları istenmektedir Müfettiş yardımcısı alımları sadece İstanbul ili için gerçekleştirilecektir.

Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı ilanı

Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı ilanı

HALKBANK BAŞVURU ÜCRETİ VE BAŞVURU TARİHLERİ

Halkbank Müfettiş Yardımcısı iç kontrolör uzman yardımcısı ve banko görevlisi alımlarına başvurular 29 Haziran 2020 ile 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi sınav başvuru anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Başvuru ücreti ne kadar? Adaylar Yazılı sınav başvuru yapabilmek için 140 TL sınav ücretinin Anadolu Üniversitesi web sitesi üzerinden başvuru ekranından kredi kartı ya da banka kartı ile ya da Halkbank İnternet şubesinden bankanın şubelerinden ödenebilecektir. Her üç ilanada başvurular için https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden gerekli başvuru adımlarının tamamlanması ile gerçekleştirilebilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim