Halkbank personel alımı hakkında duyuru geldi. Banka resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı Banka Personel alımı duyurusuna göre son yapılan personel alımına ilişkin mülakat sonuçları açıklandı. Halkbank bünyesine bu kapsamda 1375 personel istihdamı yapıyor. Daha önce sonuç açıklama süreci Deprem sebebi ile ertelenmişti. Beklenen Mülakat sonuçları açıklanarak sorgulama ekranı paylaşıldı.

1375 Bank Personel Alımı Yapılıyor!

Halkbank bünyesine 2022 yılı kapsamında yayımladığı ilan ile 17 farklı şehirde olmak üzere ;

  • 1000 Servis Görevlisi,
  • 28 Müfettiş Yardımcısı, 35 İç Kontrolör Yardımcısı, 300 Uzman Yardımcısı,
  • 7 Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı ve 5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı,

alımı gerçekleştirecek.

Etelenen Mülakat Sonuçları Açıklandı!

Ülkemizde yaşanan Deprem felaketi sebebi ile Halkbank bünyesine istihdam edeceği 1375 personel alımı mülakat sonuçlarını ertelemişti. Erteleme duyurusu şöyleydi;

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok çevre ilimizi etkileyen deprem sebebiyle derin üzüntü içindeyiz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

26 Aralık 2022 – 25 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz ve bugün açıklamayı planladığımız Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı, BT Müfettiş Yardımcılığı, BT İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı ve Servis Görevlisi mülakat sonuçlarına ilişkin açıklamamız ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ancak Mart ayında gelen yeni duyuruya göre beklenen Mülakat sonuçları duyuruldu. Bu kapsamda bankadan gelen duyuruya göre;

Bankamız işe alım mülakat sonuçları açıklanmıştır. Mülakat sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mülakat Sonuçları Sorgulama Ekranı: https://basvuru.halkbank.com.tr/kariyerbasvuru/girisb

Yeni Personel Alımları Yapılacak!

Halkbank bünyesindeki eksikliği gidermek amacıyla yeni personel alımı gerçekleştirecek. İlan bekleyen adaylar için başvuru sürecini takip ediyoruz. Yeni personel alımından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim