Garanti BBVA personel alımı ilanı yayımladı. Bankanın Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Garanti BBVA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde alımlar Müşteri Danışmanı kadrosunda yapılacak olup alıma ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak İller Hangileridir?

Garanti BBVA Banka Personeli Alımı için ilanlar yayımlandı. Alımlar, Şanlıurfa, Bolu, Kastamonu ve illerinde yapılacak. Banka tarafından belirtilen boş kadroya göre Müşteri Danışmanı Alımı yapılacak. Banka yaptığı açıklamada,

Şube hizmet modelimizdeki değişimle birlikte gişe asistanı rolümüz görev tanımı genişleyerek “Müşteri Danışmanı” pozisyonuna dönüştü. Garanti BBVA Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bolu şubemizde bizimle birlikte çalışarak, Garanti BBVA'nın bu alandaki başarılarına ortak olmak ister misiniz ?

şeklinde duyuruda bulundu.

Müşteri Danışmanı Görevi Nedir?

Bankalarda görev yapacak Müşteri Danışmanı için, Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri gibi işlemleri sunmakla görevlidirler. Aynı zamanda müşteri danışmanları, Belirli segmentler deki müşterilere ürün tanıtımı ve satış yapar, gerekli durumlarda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirir ve satış sonrası hizmetleri sunar. Sahip olduğu sertifikalara göre, hizmet vermeye yetkili olduğu ürünlerin tanıtım ve satış aktivitelerini gerçekleştirir. Müşterileri bilgilendirerek, dijital bankacılık kanallarına yönlendirir.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Müşteri Danışmanı alımı başvuruları için adaylardan, Üniversitelerden lisans mezunu olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Tercihen Segam sertifikasına sahip olmak şartları aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Müşteri Danışmanı alımı başvuruları sadece İnternet üzerinden Garanti BBVA kariyer adresi üzerinden yapılacak. Bu kapsamda başvurularınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://kariyer.garantibbva.com.tr/public/Announcement.aspx