Türkiye'de kurulan yabancı sermayeli özel bankalar arasında yer alan ve bu bankaların en büyüklerinden bir tanesi olarak bilinen Denizbank şu anda ülkemizde 707 farklı şube ve yurt dışında 1 farklı şube ile yüz binlerce müşteriye hizmet vermekte olup uygun bulduğu alanlara şube açılışları gerçekleştirmekte ve banka memuru alımları yapmaktadır.

Denizbank tarafından banka memuru alımları açık pozisyonların tespit edilmesi, niteliklerin belirlenmesi ve kamuoyuna duyurulması ile yapılmakta olup Denizbank banka memuru alımı ilanı resmi internet sitesindeki kariyer sayfası üzerinden duyuruldu. Denizbank banka memuru alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar nedir, adayların hangi şartları sağlaması gerekiyor?

ALINAN POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NEDİR?

Denizbank kariyer sayfası üzerinden iki farklı pozisyon için banka memuru alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Denizbank telefonda satış temsilcisi ve mobil satış temsilcisi pozisyonları için alım yapacağını açıkladı. Peki adaylardan aranan şartla nelerdir? Resmi olarak şu şartlar aranacak diye bir duyuru yok ancak konu satış ile alakalı olduğu için adayın istenen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, yazılı ve sözlü iletişim kanallarında başarılı olmak, genç ve dinamik olmak, sağlığı iyi olmak, güler yüzlü olmak, Denizbank hakkında bilgi sahibi olmak, ikna kabiliyeti gelişmiş olmak gibi şartların aranacağı tahmin ediliyor. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Denizbank yukarıda verilen pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne http://kariyer.denizbank.com/career kopyalamış oldukları bu linki yapıştırmaları ve ardından enter'e ya da git butonuna basması gerekmektedir. Karşılarına gelen kariyer sayfası üzerinden adaylar başvurularını tamamlayabilir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA