Özel bankalar arasında yer almakta olan ve internet, televizyon gazete reklamları ile sıklıkla karşımıza çıkmakta olan Denizbank büyüme oranını artırdığı gibi yeni şube açmaya da devam etmektedir. Yeni şubeler başta olmak üzere eski şubeler ve genel müdürlükler için Denizbank çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında detaylı bilgi resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfası aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi Denizbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni açık pozisyonları belirtmekte ve müracaatları bu kanal üzerinden de kabul etmektedir. Yeni yayımlanan açık pozisyonalara bakıldığında Denizbank'ın en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Denizbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozsiyonlar içni personel alımı yapılacak? Yayımlanan iş ilanlarına göre;

Hazine / Menkul İş Analisti
BT Güvenlik Risk Yöneticisi
İş Analisti
Sistem Mühendisi
Penetration Test Engineer
Veritabanı Mühendisi
Proje Yönetimi Müdürü
İŞKUR İletişim Merkezi Asistanı
Mobil Satış Temsilcisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Denizbank personel alımı gerçekleştirmektedir. Her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler belirlenmiş durumda olup detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/denizbank-is-ilanlari-c2494-p16410/
http://kariyer.denizbank.com/