Ülkemizin önemli bankaları arasında yer almakta olan Denizbank Türkiye geneli hem sahada hemde şubelerinde hizmetlerine devam ederken 2020 yılına girmeden kadrosunu güçlendirmek için geçtiğimiz gün kariyer sitesi aracılığı ile banka memuru alımı ilanı yayımladı. Buna göre farklı pozisyonlar için alımlar yapılacak olup adayların müracaat etmek için Şubat ayına kadar ilgili kadrolara başvurularını tamamlaması gerekiyor. Şimdiden tüm kadrolara yoğun rağbet gösteriliyor.

ALINACAK POZİSYONLAR ve DETAYLAR

Denizbank tarafından Aralık ayı bitmeden yeni bir banka memuru alımı ilanı yayımladı. Buna göre adaylar Şubat ayına kadar müracaatlarını yapabilecektir. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre İletişim Merkezi Asistanı, Deniz Özel Yatırım Danışmanı, Muhabir İlişkileri Uzman/Yetkili, Yazılım Mühendisi (Engelli Kadrosu), Denizyatırım/Müfettiş, Spor Eğitmeni, Üye İşyeri Paz. ve Ürün Yönetimi Portföy Yönetimi, Mobil Satış Temsilcisi kadroları için alımlar yapılacak olup her kadro için farklı illere ve şartlara göre alımlar yapılacaktır.

Başvurularını yapmak isteyen adayların hemen https://bit.ly/3535nDZ linkini tarayıcılarına yapıştırarak gitmesi gerekmektedir. İlgili link üzerinden açık pozisyonlara basacak olan adaylar Denizbank tarafından Aralık ayı çıkmadan yeni yayımlanmış tüm kadrolar detaylı bir şekilde görülebilmekte olup adaylar istediği pozisyona başvurabilecektir.