Bankaların en çok ihtiyaç bulunan kadrolarından bir tanesi de gişe yetkilisi pozisyonlarıdır. Buna göre Kamu ve özel bankalar bu alımlarda istihdamlara devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankasının açıkladığı ilandaki kadrolarda tecrübe şartı olmadan adaylar başvuru yapabilekler. Banka personeli alımı ilanlarında yeni mezunu alımında başvuru şartlarında lisans mezunu olmak gerekmektedir. 

GÖREVLERİ; Çalışanlar gişe görevlisi kadrolarında müşterilerin para eft ve havale işlemlerini yapmaktadırlar. Ayrıca döviz alımı ve satımı, vergi tahsilatları, diğer gişe işlemlerinde görev almaktadırlar. Başvuru şartları ise şu şekildedir.

GİŞE GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI;

  • Eğitim şartlarında en az 4 yıllık lisans bölümlerin; İİBF, SBF, İşletme, İktisat Fakültelerinden ilgili bölümlerinden örgün olarak mezun olmak,
  • Yaş şartında ise;  01.01.1993 yılından sonra dünyaya gelmiş olmak gerekmektedir.
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak, Faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli olmak gerekmektedir.
  • Office programlarını iyi derecede kullanabilmek gerekmektedir.
  • Türkiye Katılım Bankasının vizyon ve misyonunu temsil edebilecek,
  • Erkek adayların askerliğini tamamlamış yada 2 yıl tecil ettirmiş olmaları istenilmektedir.
  • Yabancı dil şartlarında iyi derecede ingilizce bilmeleri (tercihen) gerekmektedr.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Finans katılım Bankası gişe görevlisi alımı başvuruları kariyer portalları üzerinden yapılabilecektir. Adaylar ilana https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-kartal-sube-gise-yetkilisi-2560968 adresi üzerinden erişebileceklerdir. Linki yeni tarayıcıdan açmak yeterli olacaktır. Diğer bankacı personeli alım ilanlarına anında erişmek için işin olsa sosyal medya sayfalarından takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA