Ülkemizde en çok tercih edilen sektörler arasında yer alan bankacılık sektörü kapsamında farklı birçok banka tarafından farklı kadrolarda alım yapılacak olup yeni mezun ve tecrübe şartı aranmadan personel alımı yapılacaktır. İlgili alımlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Akbank

Banka tarafından İstanbul’da istihdam edilmek üzere Yeni Mezun BT Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak olup adayların Örgün öğretim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çok iyi derecede İngilizce bilme şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2CxBNOJ

Türkiye Finans Katılım Bankası

TFKB tarafından Bursa’da görevlendirmek üzere 1 gişe yetkilisi alımı yapılacak olup adayların üniversitelerin dört yıllık örgün lisans eğitimi veren İ.İ.B.F., S.B.F., İşletme veya İktisat Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Bankacılık/Finans bölümlerinden mezun olmuş,Faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli,Bankamızın vizyon ve misyonunu temsil edebilecek,Doğum tarihi 01.01.1993 ve sonrası olan,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş veya 2 yıl tecilli, İyi derecede İngilizce yazıp/konuşan (tercih sebebi), Deneyimsiz olma şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilan için: https://bit.ly/3ep0bQi

Yapı Kredi

Banka tarafından Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi alımı yapılacak olup adaylar İzmir’de görevlendirilecektir. Adayların Üniversitelerin önlisans/lisans mezunu, Yeni mezun veya 1 yıla kadar deneyimli, Diksiyonu düzgün, Telefonda iletişim yeteneği güçlü, Sözel ifade becerisine ve ikna yeteneğine sahip, Satışa yatkın, telefonla satış yapabilecek, İzmir'de ikamet eden ve/veya ikamet edebilecek olma şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlan için: https://bit.ly/37P2QAt

İş Bankası

Banka İstanbul’da görevlendirmek üzere sistem uzmanı alacak olup genel alım şartların aynı sıra Çok iyi derecede İngilizce bilmek ve TOEFL (IBT) sınavından en az 85 puan almış olmak, 1 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken Kasım 2021 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen mühendislik, istatistik, aktüerya, ekonometri, matematik, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden en geç 31 Ağustos 2020 itibarıyla mezun olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlan için: https://bit.ly/2NjgGBI