Binlerce adayın merakla takip ettiği bankacılık sektörü ilanlarında eylül ayının da gelmesi ile yeni ilanlar yayınlanmaya başladı. Bu ilanlar arasında özellikle dikkat çeken lise mezunu olarak ve tecrübe şartı aranmaksızın yapılacak olan personel alımları oldu. İşte sizin için derlediğimiz bankaların ilgili şartlar dahilinde yapacakları alımlar, pozisyonlara ve diğer başvuru şartlarına ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Denizbank

Banka tarafından telefonda satış temsilcisi alımı kapsamında En az Lise Mezunu olan,28 yaşını aşmamış, telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapabilecek, etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen, askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olanadaylar alınacaktır.

İletişim merkezi asistanı olarak ise yapılacak olan alımda en az lise mezunu, 28 yaşını aşmayan, vardiyalı olarak çalışabilen, MS Office programlarına hakim, İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek,Etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün,Takım çalışmasına yatkın,Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen,Diksiyonu düzgün ve iletişim yönü güçlü,askerlikleilgisi olmayan ya da 2 yıl tecilli olan adaylar alınacaktır.

TEB

TEB Holding kapsamında Makam Şoförü alımında adayların, tercihen daha önce de makam şoförlüğü yapmış, diksiyonu düzgün, en az lise mezunu, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden ve askerlik görevini tamamlamış olmak şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için ise Eskişehir’de ikamet eden, tercihen üniversite mezunu veya öğrencisi,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,7/24 vardiyalı çalışma yapısına uygun,Diksiyonu düzgün,Müşteri odaklı çalışabilecek, ikna kabiliyeti yüksek,Değişime uyumlu, zaman planlaması yapabilen,

Antalya için yapılacak olan alımda Antalya’da ikamet eden,Üniversite mezunu veya öğrencisi,7/24 vardiyalı çalışma yapısına uygun, özellikle akşam vardiyalarında, 07:30-16:30, 17:00-01:00 ve 14:00-23:00saatleri arasında görev alabilecek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak şartını sağlanması istenmektedir.

Diğer Bankalar

Türkiye İhracat Kredi Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankası da Genel başvuru altında başvuruları almakta olup adaylar lise mezunu olarak başvurularını yine gerçekleştirebilmektedir.

İlanlara erişmek için: https://bit.ly/2EVVKzY

Editör: TE Bilisim