Haziran ayının ilk haftası ile bankacılık sektörüne ilişkin ilanlarda yayınlanmaya devam ediliyor. Buna göre farklı bankalar tarafından yayınlanan yeni ilanlarda tecrübe şartı olmaksızın farklı kategorilerde alımlar yapılacağı açıklandı. İlan yayınlayan bankalar, pozisyonlar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

ŞekerBank

Banka tarafından tecrübe şartı aranmadan iş analisti, iş analisti yardımcısı alımı yapılacak olup pozisyon için aranan başvuru şartları şu şekildedir.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren mühendislik bölümlerinden (tercihen bilgisayar mühendisliği)mezun, bankacılık sektöründe İş Analisti olarak en az 2 yıl deneyimli,İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,Veritabanı ve SQL konusunda deneyimli (Oracle),Yazılım geliştirme yaşam döngüsü, iş analizi süreç ve uygulamalarına hakim, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak şeklindedir.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2Mv6tld

TEB – Türkiye Ekonomi Bankası

TEB tarafından fon hizmet yöneticisi yardımcısı alımı yapılacak olup üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun, fon operasyonu, Fon değerleme ve Fon birim fiyat çıkartma işlemlerini yapan,Analitik düşünme yeteneğine sahip olan,Microsoft Office programlarını iyi kullanabilen (Excel),Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış başvuru şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlgili ilana başvuru yapmak için: https://bit.ly/2XxUGsE

Türkiye Finans Katılım Bankası

Banka tarafından Raporlama, Kalite-Sorgu Geliştirme Kontrolör Yardımcısı pozisyonunda alım yapılacak olup Üniversitelerin, dört yıllık Matematik, Matematik-Bilgisayar, İstatistik, Ekonometri, Risk Yönetimi,İşletme, Bilgi Yönetimi, Yönetim BilişimSistemleri,İşletme/Endüstri/Finans/Matematik/Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği veya ilgilibölümlerinden mezun olmak, Tercihen SQL, .Net, C#, SSIS bilen bu alanlarda deneyimli olan,Tercihen veri tabanı sistemlerini bilen,Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,Kontrol/Denetim alanında çalışmaya istekli olma şartları ile alım yapılacaktır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/3gYQUAb

Yapı Kredi

Banka tarafından merkezi teminat yönetimi ve veri kalitesi uzmanı alımı yapılacak olup bu doğrultuda adayların Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,İngilizce bilen, Veri analitiği/modelleme konusunda bilgi sahibi, Çözüm odaklı ve analitik düşünme yeteneğine sahip,Detaylı, düzenli ve planlı çalışma yapısına yatkın,SQL bilgisine sahip olma başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/2z4BzNs

Editör: TE Bilisim