Akbank Personel Alımı gündeme geldi. 2024 yılı itibari ile yeni şubelerine ve birimlerine Tecrübeli Tecrübesiz personel alımı yapacak. En az lise mezunu olan adaylar başvuruda bulunabilecek.

Ayrıca Akbank personel alımları Tam Zamanı veya Yarı Zamanlı olmak üzere Uzaktan, Hibrit ve normal şubeden çalışma şekli ile görev yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Akbank personel alımı hakkında tüm detayları aktaracağız.

72 İlan İle Akbank Tecrübeli, Tecrübesiz ve Öğrenci personel Alımı Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

Akbank bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda Personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan ilanlara göre, Öğrenci, Yeni Mezun ( Tecrübesi 1 Yıldan Az ) ve Progesyonel ( Tecrübesi 1 Yıldan fazla ) personel alımları yapacak. Alımlar farklı kadrolara gerçekleştirilecek olup ilgili kontenjan dağılımı şöyledir:

Türkiye Geneli Personel Alımı Yapılacak!

Akbank personel alımları Türkiye geneli olmak üzere 91 farklı şehirde gerçekleştirilecek. Ancak yayımlanmış olan ilanlara göre aktif ilanlara göre alımlar, Genel Merkez, Sabancı Center, İstanbul, Ankara, Akbank Bankacılık Merkezi, Antalya, Kayseri, Sivas, Bursa, İzmir, Kocaeli, Manisa,Uşak,  Muğla, Tekirdağ, Şanlıurfa, Zonguldak gibi şehirlerde personel alımı yapılacak.

Akbank Öğrenci Personel Alımı Kontenjanları:

Bu alanda iki farklı alanda Yarı Zamanlı ve Tam zamanlı olarak personel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar,

  • Yarı Zamanlı Takım Asistanı

Yeni Mezun Tecrübesiz ( İş Deneyimi 1 Yıldan Az ) Personel Alımı Kontenjanları:

Akbank tecrübesiz adaylardan 6 alanda personel alacak. Alımlar Tam Zamanlı çalışma ile gerçekleştirilecek. İşte Kontenjanlar,

  • Tosla Backend Yazılım Uzmanı/Mimarı (Uzaktan)
  • Üye İşyeri Hizmetleri Yönetici Yardımcısı
  • Şube Operasyonları Yetkilisi
  • Nakit Operasyon Yetkilisi
  • Gişe Yetkilisi
  • Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi

Profesyonel - Tecrübeli ( İş Deneyimi 1 Yıldan Fazla ) Perosonel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Tecrübeli adaylardan en çok personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar çeşitli alanlarda olmak üzere, Yönetici, Uzman, Yazılım Personeli, Müşteri İlişkiler Yöneticisi, İş Mimarı, Kariyer Gelişim Yöneticvisi, İş Analisti gibi alanlarda tam zamanlı çalışacak personel alımları yapılacak. Tecrübeli olarak 72 açık iş ilanı yayımlanmış olup bir çoğu evden Uzaktan çalışma ile yapılacak. 

Akbank Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir?

En az lise, Ön Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilanlara göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ileigisi olmamak, tercihen İngilizce biliyor olmak şartları aranacak.

Banka Personeli Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Akbank personel alımı için süreç başladı. Başvurular sadece İnternet'ten yapılacak olup adaylar başvurularını belirtilen niteliklerin sağlıyor olmaları gerekmektedir. Sonrasında başvurular sadece Akbank Kariyer adresi üzerinden CV ile gerçekleştirilecek. Aşağıdaki bağlantıdan başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Editör: Erhan İmamoğlu