Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile bugün 21 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile başlayacak olan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması için tercih kılavuzunun ne zaman yayımlanacağı merak ile beklenmekteydi.

Sonunda ÖSYM'den ilgili konu hakkında duyuru yapıldı ve 21 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile başlayacak olan KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması tercih kılavuzunun kamuoyuna duyurulduğu belirtildi.

TERCİH KILAVUZU

https://goo.gl/FDjdfW

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bugün KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamalarına ilişkin merak ile veklenmekte olan tercih kılavuzu sonunda yayımlandı. Buna göre toplam 2 bin 780 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

ÖSYM aracılığı ile lise, önlisans ve lisans mezunu adayların hangi kadrolar için müracaat edebileceği belirtildi. Ancak bilindiği üzere İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okuyucularımız için ilan edilmiş olan tercih robotları vasıtası ile tüm nitelik kodları için kadroları daha önce duyurmuştuk.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 2 bin 780 kişilik memur ve personel alımı başvuruları 21 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile başlayacaktır. Yine lise, önlisans ve lisans mezunu olup da hangi kadrolar için müracaat edebileceğini bilmeyen adaylar aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek tüm detayları öğrenebilir.

LİSE MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ÖNİSANS KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ
LİSANS KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim