Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması tercihleri alınacak. Toplam 2 bin 780 kişilik memur ve kamu personeli alımlarının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Lisans mezunu kamu kurumları toplam 1.575 kişilik memur ve personel alımı yapacak. İlan edilmiş olan tercih robotu aracılığı ile hangi kamu kurumunun hangi kadro için memur alımı yaptığı öğrenildi. Buna göre lisans mezunu 1.575 memur alımı tüm kadroları belli oldu.

HANGİ KAMU KURUMLARI ALIM YAPIYOR

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile lisans mezunu toplam bin 575 kişilik memur alımı yapılacak. Peki hangi kamu kurumları alım yapacak.

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM.A.Ş.GEN.MD.
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yukarıda belirtilen kamu kurumları başta çok sayıda farklı kamu kurumu personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

ZABITA MEMURU
MÜHENDİS
ŞEHİR PLANCISI
KÜTÜPHANECİ
AVUKAT
MİMAR
İCRA MEMURU
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için memur ve personel alımı gerçekleştirilmektedir. Tüm kadroları incelemek için adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

LİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN
ÖNLİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN
LİSE MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim