İŞKUR TYP Personel alımı başvuru süreci devam ediyor. 7 Şubat 2022 tarihi ile Okulların ikici yarısının başlaması ile MEB farklı ilerdeki okullarında çalıştırılmak üzere yeni perosnellere ihtiyaç duymaktadır. Kura ile yapılacak TYP Personel alımı ilanlarına işsiz olan herkes başvuru yapabilecek.İŞKUR tarafından belirtilen nitelikleri sağlayan adaylar Bu ilanlara başvuru yapabilecekler. İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağımız bu haberimizde Haftasonu TYP Personel alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız.

MEB Okullara 2430 Personel Alımı Başvurusu Devam Ediyor!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımları için iŞKUR ilanları yayımlandı. 20 Şehirde olmak üzere farklı pozisyonlarda personel alımları yapılıyor. Okulların başlayacak olması ile birlikte Okullara yeni personel alımları yapılacak. 20 Şehir İçin 2430 Personel alımı yapılacak.

Başvuruların hafta başı ile başlamasından sonra hala devam ediyor. Bu yönde alımlar Çevre Temizliği, MEB Bakım Onarım ve Temizlik ile MEB Çevre Düzenlemesi alanlarında yapılacak. Şehre göre farklılık gösteren başvurular en geç 9 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Buna göre alım yapılacak Şehirler; Adıyaman, Ardahan, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun, Isparta, Kırıkkale, Manisa, Niğde, Ordu, Siirt, Tekirdağ, Yozgat

Şehir ve İlçeye Göre Kontenjan Dağılımı:

Adıyaman TYP Personel Alımı:

Ardahan TYP Personel Alımı:

Batman TYP Personel Alımı:

Bilecik TYP Personel Alımı:

Bitlis TYP Personel Alımı:

Bolu TYP Personel Alımı:

Burdur TYP Personel Alımı:

Çanakkale TYP Personel Alımı:

Çankırı TYP Personel Alımı:

Düzce TYP Personel Alımı:

Eskişehir TYP Personel Alımı:

Giresun TYP Personel Alımı:

Isparta TYP Personel Alımı:

Kırıkkale TYP Personel Alımı:

Manisa TYP Personel Alımı:

Niğde TYP Personel Alımı:

Ordu TYP Personel Alımı:

Siirt TYP Personel Alımı:

Tekirdağ TYP Personel Alımı:

Yozgat TYP Personel Alımı:

Kimler Okullarda Personel Olabilecek?

İŞKUR TYP Personel alımı için başvuru yapacak adaylardan öncelikle İşsiz olmak şarttır.  İŞKUR İşsizlik Kaydı bulunmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emeklilik veya Malul aylığı almıyor olmak, Açıköğretim ve Açık lise hariç olarak devamlı Öğrenci olmamak gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak!

İŞKUR TYP Personel alımları için başvurular sadece İnternet üzerinden olmak üzere İŞKUR sitesinden yapılacak. Şehre göre farklı tarihlerde başvuru alınacak olup aşağıdaki bağlantıya tıklayarak İŞKUR TYP İlanlarına ulaşabilirsinizç

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx