Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinde TYP Personel Alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Az Önce gelen yeni ilanlar ile Toplum Yararı Programları kapsamında yeni personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 20 Ekim 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlar ile 5 Şehir de 220 Personel Alımı yapılacak. Başvuru Şartlarını sağlayan adaylar başvuru Yapabilecek.

ASHB Türkiye Geneli Personel Alımı Yapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı personel alımı ilanı ile listeye yenilerini ekledi. Türkiye geneli personel alımı yapılacak olup 20 Ekim 2022 tarihi ile yeni ilanlar yayımlandı. Öte yandan ASHB TYP kapsamında personel alımları 52 Şehirde devam ediyor. Tüm ilanlara ve şehir listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/typ-alimi-iskur/ashb-52-ilde-2315-typ-personel-alimi-ilani-geldi-ekim-typ-isci-alimi-h42921.html

20 Ekim 2022 Güncel İlanlar Yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Ekim 2022 yayımladığı personel alımı ilanına göre 5 farklı şehirde personel alacak. Salgın alanında olmak üzere temizlik ve Bakım onarım personeli alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar;

  • Karaman,
  • Gaziantep,
  • Tokat,
  • Bitlis,
  • Karabük,

şehirlerinde personel alımı yapılacak. Buna göre ilanlara göre,

Karaman Merkez Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 40 Katılımcı ile personel alacak.

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 59 Katılımcı ile temizlik personeli alacak.

Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 57 katılımcı ile Merkez 23, Zile 22, Turhal 6, Niksar 3, Reşadiye 3 katılımcı ile personel alınacak.

Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 17 TYP personeli alacak.

Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 47 katılımcı ile salgın alanında personel alacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kuruma kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Başvurular Sadece Online Yapılacak!

TYP Personeli alımı için adaylar başvurularını sadece İŞKUR adresi üzerinden online olarak gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda " https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx " adresi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.