Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları kendi bünyelerinde tespit ettikleri boş kadroların doldurulması için personel alım ilanları yayınlamaktadır. Ülkemizin dört bir yanında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bulunmakta olup her vakıf kendi içerisinde ki boş pozisyonlar için resmi internet sitesi aracılığı ile ilan verebilmektedir. Yeni yayınlanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının ilanları incelendiğinde 3 farklı şehir için personel alım yapılacak.

Hangi Vakıflar Alım Yapacak

Yayınlanan farklı ilanların tamamı incelendiğinde;

Ankara Çamlıdere, İstanbul Sultangazi, Tekirdağ Malkara

Yukarıda ki bölgeler de istihdam etmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları personel alımları yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Yayınlanan ilanlara göre;

Büro Görevlisi, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Yukarıda adı geçen pozisyonlar için toplam 4 personel alımı yapılacak

Her Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı nitelikleri kendine göre belirlemiş bulunmakta olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda bulunan link aracılığı ile müracaatlarını interaktif ortamdan yollamaları gerekmektedir. Söz konusu yapılan müracaatların tamamı incelenmekte ve pozisyona uygun olduğu tespit edilen kişiler ile irtibata geçilecektir. Aşağıda ki linkte bulunan başvuru bölümüne üyeliği bulunmayan kişilerin Yeni Kayıt kısmından üyeliklerini açmaları gerekmektedir.

https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx