Iğdır Karakoyunlu SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Eleman alımı yapıyor. SYDV Iğdır Karakoyunlu ilçesinde belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. Sizde SYDV Iğdır Karakoyunlu ilçesinde bünyeye dahil olmak için alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara ve başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bölüm şartı aranmaktadır: 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyoloji, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, psikoloji,psikolojik danışmanlık ve rehberlik, halkla ilişkiler,hukuk, kamu yönetimi,iletişim ve sosyal hizmetler bölümleri tercih edilir. Vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir. Sosyoloji mezunlarına öncelik verilecektir sosyoloji mezunu olmazsa diğer belirtilen bölümlerden alım yapılacaktır. Ösym tarafından yapılan geçerli 2014 yılı kamu personeli seçme sınavında kpssp3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. 2014 Yılı KPSS den en yüksek puan alan ilk üç aday mülakata girmeye hak kazanacaktır. Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı ÖZEL ŞARTLAR 1- Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel veya ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak, Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, 2- Başvuru Yapacak Adaylar en 6 aydır Iğdır il ve ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekir 3-Sadece 1 Kişi Kadın personel İstihdam edilecektir.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgeler başvuruların son günü olan 20 Şubat 2015 Cuma günü Mesai Bitimine kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. 1-İşe başvuru dilekçesi (Ev veya cep telefon numaralarının belirtmesi gerekmektedir.) 2- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti, 3- Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı onaylı fotokopisi, 4- KPSS Sonuç Belgesi onaylı fotokopisi, 5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf, (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir) 6- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir) 7- Adli sicil kaydı (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir) 8- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve CV, 9- Varsa Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi, 10- Varsa Ehliyet fotokopisi.