Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Diyarbakır Kayapınar ilçesine memur alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre KPSS puanı ile ve Dört yıllık eğitim almış olan adaylar içerisnden 1 kişilik memur alımı yapılacak. Başvuru süreci 18 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geö 25 kasım 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Adayların Çalışma şekli Belirsiz süreli olarak verilmiş olup başvuru şartları ve detayları şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİELCEK?

Diyarbakır Kayapınar SYDV Memur alımı ilanına başvuru yapacak adayların, Varsa M.E.B onaylı Bilgisayar Sertifikası ya da mezun olduğu okulda bilgisayar dersi aldığına dair kurum tarafından onaylı belgeye sahibi olmak ve iyi düzeyde Word, Excel, PowerPoint vb. Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olmak, Örgün eğitim veren 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumların; Sosyoloji, Psikoloji, Halkla ilişkiler, Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) veya Sosyal Hizmet Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak ve Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olması gereklidir. Bu nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2019 veya 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.