Çatalca sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ( SYDV ) toplamda 1 kişilik sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrosunda görev almak isteyen adaylar eğer şartları taşıyorsa 12 Haziran 2019 tarihine kadar iş başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir. İşte personel alımı detayları...

SYDV PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Çatalca sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından yayınlanan ilana başvuruda bulunabilmek için belirtilmiş şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Şartlar ise; bilgisayar ve ofis programlarını aktif olarak kullanıyor olmak, bilgisayar kullandığını ve ofis programlarını kullandığını belgelemek, erkek adayların en az B sınıfı ehliyete sahip olması, başvuruda bulunacak aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde oturuyor olması, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, belirtilmiş son başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olması istenen şartlar arasında yer almaktadır.

Bu şartların yanı sıra askerlik görevini tamamlamış veya askerlik ile bağlantısının olmaması istenmektedir. Ayrıca adayların kamu haklarından yoksun olmaması, Çatalca ilçesinde ne az 5 senedir ikamet ediyor olması, ikamet şartında adayların üniversite eğitimi almak için ilçe sınırları dışına çıktı ise ailesinin ikamet bilgileri esas alınacağı kurum tarafından bildirilmiştir. Bunların yanı sıra 20147 ile 2018 senelerinde düzenlenen kamu personeli seçme sınavına girmiş ve KPSS P3 türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir. Çatalca SYDV'de görev almak isteyen adayların adli sicil kaydının olmaması ve herhangi bir suçtan dolayı ceza almamış olması gerekmektedir.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Çatalca sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından verilen ilan şartlarını taşıyan adaylar gerekli belgeleri asılları ile beraber evrak teslim süresi içerisinde Çatalca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların belgelerini 12 Haziran 2019 tarihine kadar belirtilen kuruma giderek teslim etmeleri istenmektedir. Başvuru işlemleri bizzat yapılacak olup, posta ve diğer yollar ile yapılan başvuru işlemleri kabul edilmeyecektir.