Yeni ilanlar yayımlanmaya devam ederken bir yandan da sosyal yardımlar vakıfları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere yeni ilanlar yayımladılar. Yayımlanmış olan ilanlara göre 7 farklı şehirde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları bünyelerine işçi, perosnel ve memur statüsünde alımlar yapıyorlar. Söz konusu ilanlar içerisinde KPSS en az 60 puan ile ve KPSS şartı olmadan personel alımı pozisyonları bulunuyor.

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere alım yapacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanşma Vakıfları hakkında bilgiler vereceğiz. Bu haberimizde KPSS puanı ile alım yapılan ilanlara ve KPSS şartı olmadan alım yapılan ilanlara ulaşabileceksiniz.

KPSS 60 PUAN İLE ALIM YAPAN VAKIFLAR VE ŞARTLARI:

Kamuya KPSS en az 60 puan ile alım yapan kurumların sayısı arttı. Bu kapsamda memur ve personel alımı kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları da bu ilanlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda alım yapacak vakıflar şöyledir;

  1. Ordu Ünye SYDV : 1 Kişilik boşluk ile Büro Memuru alınacak.
  2. Adana Seyhan SYDV: 2 Büro Görevlisi ve 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak.

KPSS En Az 60 Puan İle Başvuru Şartları:

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Haklarını Kullanma Ehliyetine Sahip Olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak, En az dört yıllık eğitim verilen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranıyor.

KPSS ŞARTI OLMADAN ALIM YAPAN SYDV'LER VE ŞARTLARI:

KPSS puanı ile alımlar yapılasa da kamuya KPSS şartı olmadan da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları memur personel alımı yapıyorlar. Bu kapsamda 5 farklı ilde bulunan SYDV bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapıyorlar. Aşağıda alım yapacak SYDV ve pozisyonuna ulaşabilirsiniz.

  1. Kastamonu İnebolu SYDV: 2 Temizlik İşçisi, 1 Şoför alınıyor.
  2. Konya Altınekin SYDV: 3 Yaşlı ve Engelli Bakım Personeli alınıyor.
  3. Sivas Yıldızeli SYDV: İlkokul Mezunu 2 Kömür Yükleme boşaltma işçisi alacak.
  4. Kırklareli SYDV: 2 Yaşlı ve Hasta Bakım Proje Personeli alınacak.
  5. Burdur Ağlasun SYDV 1 Büro personeli alıyor.

KPSS'siz Alımlarda Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan, En az ilkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 50 yaşındna gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Belirtilen pozisyon için ilgili niteliklere sahip olmak,Erkek adaylar için askerliğini yapmış ve ilgili olmamak gibi şatları aranmaktadır.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına personel alımı başvuruları şahsen yapılmaktadır. Adaylar başvuru niteliklerini taşıdıkları durumda istenen belgeleri temin ederek son başvuru tarihine kadar ilgili vakıflara başvurularını gerçekleştirebilirler.  Söz konusu ilanlar İŞKUR üzerinde ilan edilmiş olup adaylara ilanlara İŞKUR üzerinden ulaşabilmektedirler.

SYDV PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.