Yayımlanan ilanlara göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre, Kütahya ilinde ve Bayburt ilinde bulunan SYDV ler bünyelerine farklı pozisyonlarda alım yapacaklar.

Sözk onusu ilanlar ile, Bayburt Merkez'de 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Kütahya Dumlupınar ilçesinde bulunan SYDV 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranacak ve adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları geçerli sayılacaktır. Buna göre adaylardan, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sosyal iletişim becerisi yüksek olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, MS office programlarını kullanabilmek, iyi derecede bilgisayar kullanabilmek, ve başvuru yapacağı ilde ve ilçede en az 6 ay süre ile ikamet etmiş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir. Buna göre Kütahya ili için en geç 10 Eylül 2018 tarihine kadar ve Bayrbut ili için en geç 06 Eylül 2018 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları üzerinden yapabilirler.