Sakarya Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete'nin 17 Mayıs 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanına göre Sakarya Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu Düşük KPSS Puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 4/B mülakatsız yapılacak olup 2020 yılı KPSS puanı ile alım yapılacak.

Mülakatsız Sözleşmeli Personel Alım Kontenjan Detayı

Sakarya Üniversitesi Lise mezunu Erkek adaylar içerisinden Destek Personeli alacak. Destek Personeli alanında olmak üzere 5 kişilik kadro ile alım yapılacak.

Adaylardan Aranacak Şartlar Nelerdir?

Başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gereklidir.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Destek Personeli ( Temizlik ) alımları için özel olarak, Yaş, KPSS, Eğitim gibi şartlar aranacak. Aynı zamanda başvurular sadece Erkek adaylardan gerçekleştirilecek.

  • 2002 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak,
  • Lise ve Dengi okul mezunu olmak,
  • Hijyen Belgesine sahip olmak,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • 31 Mayıs 2022 tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,
  • Üniversitenin farklı yerleşkelerinde temizlik, basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi, dağıtım ve taşıma gibi hizmetlerin yerine getirebilecek olmak,

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversite rektörlüğünde görev yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başladılar. Adaylara başvuru için 2 haftalık süre verildi. Başvuru için belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 17 - 31 Mayıs 2022

Başvuru Adresi: Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Personel Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel ve Sürekli İşçi Şube Müdürlüğü 1 Kat Oda No: 218

Editör: TE Bilisim