Hakkari Üniversitesi memur personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 23 Ocak 2023 tarihi ile yayımlanmış olan memru alımı ilanına göre Hakkari Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4/B sözleşmeli persponel alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan için başvuru süreci başlamış olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Hakkari Üniversitesi canlı model alımı yapılacağını belirtti. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre 1 personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan herhang bir KPSS Şartı aranmayacak. Bunun yerine adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir. Öte yandan canlı model alımı için 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir. Buna göre adaylardan özel olarak ise " En az lise mezunu olmak, Vücut bütünlüğüne sahip olmak. Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)" gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geö 6 Şubat 2023 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Eğitim Fakültesi Yazı İşleri Bürosuna istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim