Üniversiteye personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre 2022 KPSS Puanı ile Üniversite Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. 

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre 3 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre,

  • 2 Mühendis,
  • 1 Teknisyen Alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite personel alımında adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca adaylardan yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan ve 70 Puan almış olmak gereklidir.

Ayrıca adayların yukarıda tabloda belirtilen şartları sağlıyor olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvurusu ilanın yayım tarihi olan 3 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 17 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte Üniversiteye şahsen gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ