Resmi Gazete 20 Mayıs 2022 personel alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelen ilana göre Tarsus Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 5 farklı pozisyonda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Üniversiteye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranmacak. 4/B personel alımı yapılacak olup herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sadece KPSS puanı sırasına göre sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Tarsus Üniversitesi bünyesine lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda,

Lise Mezunu: 1 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker,

Lisans Mezunu: 1 Mimar, 1 Mühendis, 3 Büro Personeli

Kimler Üniversite Personel Alımına Başvuru Yapabilir?

Tarsus Üniversitesi üniversitesi 7 sözleşmeli personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca Özel Olarak,

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuru için adayların belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekli olup başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirecekler.

Başvuru Tarihleri: 20 Mayıs - 3 Haziran 2022

Başvuru Adresi: “Tarsus Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ