Yalova Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede yayımlanan ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az lise mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak olup Düşük KPSS puanına sahip olan adaylarda başvuru yapabilecekler.

9 KASIM 2022 İLANDA GÜNCELLEME YAPILDI!

Yalova Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre Sözleşmeli Personel İstihdamı ile ilgili olarak 04.11.2022 tarihli ve 32003 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilanda aşağıda belirtilen düzeltmeler yapılmıştır.

Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Destek Personeli (Şoför), 2 Destek Personeli (Temizlik İşleri)

Ön Lisans Mezunu: 2 Teknisyen (Bilgisayar), 

Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 1 Destek Personeli (Şoför), 1 Teknisyen (İş Yeri Sağlığı ve Güvenliği), 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Üniversite sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacaktır. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim gibi nitelikler aranacak.

2020 - 2021 - 2022 KPSS Puanı İle Alım Yapılacak!

Söz konusu yayımlanan ilanlar için adaylar pozisyonuna göre 2020, 2021 veya 2022 yılı KPSS puanı ile başvuru yapabilecekler. Buna göre adayların lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 65 puan almış olmaları gereklidir. Aşağıdaki tablo yardımı ile KPSS puan türü ve Taban puanlara ulaşabileceksiniz.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak!

Yukarıda kontenjan dağılımında da göreceğiniz gibi Üniversite sözleşmeli personel alımı için başvurular en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Buna göre adayların alım yapılacak pozisyona göre ilgili alanlardan mezun olmuş olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başlayacaklar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Yani en geç 18 kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim