29 Aralık 2022 Tarihli Sözleşmeli personel alımı ilanları yayımlandı. Az Önce gelen ilanlara göre üç Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 32 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

3 Üniversitenin 32 Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

29 Aralık 2022 tarihi ile gelen ilanlar ile,

  • Uşak Üniversitesi,
  • Bitlis Eren Üniversitesi,
  • Samsun Üniversitesi,

toplamda 32 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Peki kontenjan dağılımı nedir? Kimler başvuru yapabilir?

Üniversite Personel Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Söz konusu yayımlanan personel alımı ilanlarına göre Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

KPSS şartı Olacak!

Söz konusu Üniversitelerim sözleşmeli personel alımı ilanları için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Buna göre 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu yayımlanan personel alımı ilanları için başvurular ilanların yayım tarihi olan 29 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 12 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Aşağıdaki ilan detaylarından başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

3 Üniversite Personel Alımı İlan Detayları:

Uşak Üniversitesi 12 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

Uşak üniversitesine 5 Büro personeli, 2 Deste personeli, 1 Psikolog, 1 Diyetisyen, 1 Mühendis, 1 Kütüphaneci, 1 Teknisyen alımı gerçekleştirilecektir. İlan detayları için Buraya Tıklayınız.

Bitlis Eren Üniversitesi 16 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden, 2 Büro Personeli, 1 Çözümleyici, Sistem Programcısı, 1 Teknisyen, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Destek Personeli alacak. Buna göre İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.Samsun Üniversitesi 4 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları Burada

Samsun Üniversitesi 4 personel Alımı Detayları:

Üniversiteye Lise mezunu 4 Destek personeli 1 Lisans mezunu büro personeli alımı yapacak. İlanın Detayları Burada