Resmi gazete Personel alımı ilanları yayımlandı. Az Önce gelen duyuruya göre Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu yayımlanan ilana göre Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı ( ÜAK ) sözleşmeli olarak 4/B kapsamnda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki kontenjan dağılımı nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 4 kişilik kadro ile bünyesindeki eksikliği gidermek üzere,

  • 2 Programcı,
  • 1 Çözümleyici,
  • 1 Büro Personeli,

alımı gerçekleştirecek. 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

Genel oalrak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS ve Eğitim nitelikleri aranacaktır.

KPSS Şartı Nedir?

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 4 personel alımı için 2022 yılında yapılan KPSS'den puan almış olmak şartı aranacak. Büro Personeli alımı için Taban 75 ve diğer pozisyonlar için Taban 60 KPSS Puanı almış olmak şartı istenecek. Ayrıca aşağıdaki tabloda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

ÜAK personel alımı başvurulara ilanın yayım tarihi olan 22 Araçlık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 7 gün içerisinde yan, 30 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece r, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı - Personel Birimi (Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/ANKARA) adresine şahsen yapılmalıdır. 

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim