Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. 657 Sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre sözleşmeli 8 personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların KPSS Puanı ve YDS puanı olması zorunludur. Bu yönde adaylardan aranan şartlar ve kontenjan bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • 1 Sistem Programcısı,
  • 1 Çözümleyici,
  • 6 Programcı,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesine 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda personel alımı gerçekleştirecek. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Kontenjana göre özel nitelikler ise,

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

ÜAK ( Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı ) sözleşmeli personel alımı başvuruları 18 Temmuz 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının resmi internet adresi üzerinde bulunan başvuru formunun doldurulması ile ve isteen belgelerle birlikte şahen yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ