Trakya Üniversitesi Personel Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 28 Mart 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Trakya Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Sözleşmeli olarak 4/B Kapsamında istihdam edilecek. Buna göre alım yapılacak kadrolar ve ilan detayları haberde.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

  • 73 Hemşire,
  • 1 Röntgen Teknisyeni,
  • 10 Sağlık Teknikeri,
  • 2 Büro Personeli,
  • 65 Temizlik Personeli,
  • 25 Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli,
  • 40 Koruma ve Güvenlik Personeli,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir Sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi nitelikler aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nelerdir?

Adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim şartları aranacak. Ayrıca mesleki şartlar ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

En az 170 cm  boyundan kısa boylu olmamak, 1 ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak gereklidir.

Temizlik Personeli Şartları:

Doğum tarihi 01.01.1988 ve sonrası olmak ve her türlü temizlik işlerini yapabiliyor olmak gereklidir.

Mesleğine Göre Özel Şartları Ne Olacak?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Trakya Üniversitesi personel alım başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylara başvuru için en geç 15 günlük süre verilecek olup en geç 11 Nisan 2023 tarihine kadar yaplacaktır. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 27 Mart - 11 Nisan 2023

Başvuru İstenen Belgeler: 

1- Kimlik Belgesi fotokopisi,

2- Mezuniyet belgelerinin fotokopisi, (e-devlet üzerinden alınan kare kodlu doğrulanabilir belgeler kabul edilecektir.)

3- Başvurulan unvan için istenen sertifika aslı ve fotokopisi

4- Başvurulan unvan için istenen çalışma veya tecrübeye ilişkin (kurum antetli kağıdına ilgili Bölüm Başkanı veya Kurum Mesul Müdürünce ıslak imzalı) belgelerin aslı

5- Lisans mezunları için; 2022 KPSSP3 puanını gösteren belge, Ön lisans mezunları için; 2022 KPSSP93 puanını gösteren belge, Ortaöğretim mezunları için; 2022 KPSSP94 puanını gösteren belge

6- 1 adet fotoğraf ile birlikte

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim