Trabzon Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 6 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Trabzon Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı sırasına göre yapılmak üzere Mülakatsız Personel alımı gerçekleştirilecektir.

İlanda Güncelleme İlanı Yayımlandı!

6 Şubat 2023 tarihi ike yayımlanan ilan için az önce 10 Şubat 2023 tarihinde duyuru gelerek başvurulardan güncelleme yapıldı. Ülkemizde meydana gelen deprem sebebi ile başvuru süreci uzatıldı. Bu kapsamda 20 Şuba t2023 tarihinde sona ermesi beklenen ilan için başvurular 28 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 6 Temizlik Görevlisi, 1 Isıtma Personeli, 2 Teknisyen, 

Ön Lisans Mezunu: 2 Temizlik Görevlisi, 2 Şoför, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Tekniker

Lisans Mezunu: 8 Büro Personeli, 1 Avukat,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Trabzon Üniversitesi sözleşmeli personel alımları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi genel şartlar aranacaktır.

KPSS Şartı Aranacak!

Alımlar KPSS Puan sırasına göre yapılacak olup adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise çin P94, Ön Lisans içn p93 puan türünden en az 65 puan ve Lisans mezunları için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Kontenjana Göre Aranan Özel Nitelikler Hangileridir?

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Trabzon Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başladı. Adaylara başvuru için son başvuru tarihine kadadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 28 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim