TİKA sözleşmeli personel alımı yapılacak. Az Önce Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile TİKA bünyesine KPSS Puanı ile veya KPSS siz Bilişim Personeli alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular KPSS puanı ile veya KPSS olmaksızın yapılacak olup başvuru şartları ve detayları paylaşıyoruz.

TİKA Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

  • 1 Sistem ve Ağ Uzmanı,
  • 1 Güvenlik Uzmanı,

Başvuru İçin Şartlar Nelerdir?

TİKA sözleşmeli personel alımında adaylardan gene olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Öte yandan Yabancı Dil sınavı şartı aranacak olup adayların en az Dört yıllık eğitim veren Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

KPSS Detayları Nedir?

Adaylar başvurularını 2022 veya 2023 yılı KPSS puanına göre gerçekleştirecekler. Buna göre adayların P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

KPSS Puanı olmayan adayların da başvurusu alınarak puan 70 olarak sayılacak ancak değerlendirmelerde %70 KPSS ve %0 YDS puanı ele alınacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TİKA sözleşmeli personel alımında başvurular Kasım ve Aralık ayı içerisinde alınacak. Sadece Online olarak yapılacak başvurular kabul edilecek. Bu kapsamda:

Başvuru Tarihleri: 21 Kasım - 15 Aralık 2023

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

İLANIN TAM METNİ