Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için resmi gazetede ilan yayımladı. 20 Haziran 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve hastanesinde görev yapmak üzere 35 personel alımı yapılacağını bildirdi. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Alımlar KPSS B Grubu puan türüne göre gerçekleştirilecek olup adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın başvuru alınacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 10 Destek Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 5 Sağlık Teknikeri, 

Lisans Mezunu: 6 Büro personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Diyetisyen, 1 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 2 Spor Uzmanı, 

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversite ve Hastane Personeli Alımı için alımlar KPSS Puan sırasına göre yapılacak. Herhangi bir sınav ya da Mülakat yapılmaksızın sadece KPSS Puanına göre alım gerçekleştirilecek.

KPSS Şartı Nedir?

Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacağından adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Diğer Nitelikler Nedir?

Adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Sonra, KPSS Şartı, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorıunu olmamak şartları aranacak.

Ayrıca Mesleğinin gerektirdiği niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Aşağıdaki tablodan meslek grubuna göre özel niteliklere ulaşabileceksiniz.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite birimine be Hastanesine personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Başvurular sadece Üniversitenin resmi İnternet adresindne temin edilecek başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 20 Haziran - 4 Temmuz 2022

Başvuru Adresi: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel Daire Başkanlığı

Editör: TE Bilisim